parallax background

Brugervenlig hjemmeside
til Trekantområdets Festuge

Bæredygtig fremtid for Kongeådalens Efterskole
august 15, 2017
Bæredygtig fremtid for Kongeådalens Efterskole
december 10, 2017
 

Trekantområdets festuge løber af stablen hvert år i august, og der var behov for udvikling af hjemmesidens design og funktionalitet.

Baggrundsdata for Festugens daværende hjemmeside blev leveret via tredjepart. Dette var ikke hensigtsmæssigt, da Trekantområdet ikke havde adgang til de ønskede funktioner. Vi udviklede derfor en løsning, som gav arrangørerne i området mulighed for kunne logge ind på hjemmesiden og oprette arrangementer. Samtidig gav den nyudviklede løsning adgang til de ønskede funktioner og data.

Helt centralt i hjemmesidens design står en innovativ filtreringsfunktion, som giver en brugervenlig, intuitiv, visuel oversigt over relevante arrangementer. Og den illustrerer ganske enkelt MODIs gennemgående fokus gennem hele processen: Brugeroplevelse, design og funktionalitet.

trekantfest.dk
 
 
Formålet med den nye hjemmeside var naturligvis at skabe et bedre overblik over Festugens mange arrangementer. Da vi indledte processen, viste det sig, at kendskabet til Trekantområdets Festuge var lille i forhold til det ønskede og at brugerne faktisk ikke var klar over, hvem der stod som arrangør af Festugen. Jeg valgte derfor at bruge logoet som visuelt blikfang, men i nogle klare pasteller, så det fremstod mindre "logo-agtigt" og mere som en grafisk detalje.